< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Careers

Sampeyan kene: Omah>Careers

Panggil Kirim Education Ora Ana sing Direkrut
1 Manajer Ekspor College lan ndhuwur 16
Tanggung jawab kerja

1. Membangun kanthi mandhiri lan njaga pelanggan manca. Tanggung jawab nyediakake tanggepan lan komunikasi sing tepat wektu lan efektif kanggo priksaan pelanggan, lan entuk pesen.
2. Tanggung jawab nglacak lan ngetrapake pesenan sing wis ditandatangani lan ngrampungake masalah sajrone proses implementasi kontrak ing wektu sing tepat. Ngurutake file ing wektu nalika ngrampungake kontrak.

Sarat

1. Luwih saka 5 taun pengalaman kerja, kemampuan manajemen tim sing kuwat lan kemampuan nglakokake, bisa terus ningkatake kinerja kerja.
2. Ketrampilan komunikasi sing apik, kerja sing ati-ati lan tliti, duwe tanggung jawab sing kuwat, wani ngadhepi tekanan kerja lan tantangan, duwe inovasi, lan semangat tim sing apik.
3. Gelar sarjana perdagangan manca Inggris, perdagangan internasional utawa jurusan sing gegandhengan, kanthi korespondensi perdagangan manca negara lan katrampilan ngomong basa Inggris.
4. Mahir komunikasi komunikasi kanthi lisan lan lisan karo para pelanggan manca, lan bisa lelungan menyang luar negeri kanthi mandhiri. Bisa ngoperasikake kabeh jinis piranti lunak kantor kanthi trampil.

Hubungi Kita +
2 Promotor Pemasaran College lan ndhuwur 16
Tanggung jawab kerja

1. Nindakake rencana pemasaran perusahaan, kalebu platform B2B, pameran internasional, lsp.
2. Nganyari, pangopènan, operasi lan promosi situs web perusahaan.
3. Ngrampungake tugas liyane sing diwenehake perusahaan.

Sarat

1. Luwih saka 5 taun pengalaman kerja, kemampuan manajemen tim sing kuwat lan kemampuan nglakokake, bisa terus ningkatake kinerja kerja.
2. Ketrampilan komunikasi sing apik, kerja sing ati-ati lan tliti, duwe tanggung jawab sing kuwat, wani ngadhepi tekanan kerja lan tantangan, duwe inovasi, lan semangat tim sing apik.
3. Gelar sarjana perdagangan manca Inggris, perdagangan internasional utawa jurusan sing gegandhengan, kanthi korespondensi perdagangan manca negara lan katrampilan ngomong basa Inggris.

Hubungi Kita +