< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

CNG Transportasi & Panyimpenan

Sampeyan kene: Omah>Tenogo>CNG Transportasi & Panyimpenan

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
CNG Transportasi & Panyimpenan

Tanduran jumbo-tube tekanan dhuwur yaiku salah siji bundle tabung khusus sing digunakake kanggo nyimpen lan ngeterake CNG. Rancang, Pabrik, Pemeriksaan lan panrima kudu setuju karo standar ing ngisor iki: ISO11120, DOT lan ASME, kanthi laporan pemeriksaan (sertifikat) sing diterbitake BV, LRS, TUV utawa pihak katelu sing padha. Toto / trailer jumbo duwe kapasitas kapasitas panyimpenan sing gedhe, efisiensi transportasi sing dhuwur lan gampang conveyance.

  • Silinder CNG Jumbo

    Silinder jumbo tekanan tinggi digunakake ing panyimpenan gas industri, stasiun CNG, transportasi, pembangkit listrik, pabrik industri lan liya-liyane. Iki bakal nyuda tekanan lan bocor amarga transportasi jarak adoh, ngirit energi luwih akeh, ....

  • CNG Jumbo Silinder Cascade

    Cascade silinder jumbo CNG SinoCleansky diproduksi saben ISO11120, DOT, utawa ASME, kanthi laporan inspeksi (sertifikat) sing diterbitake BV, LRS, TUV utawa pihak katelu internasional sing padha ....

  • Wadhah Skid Contro Tube CNG Jumbo

    Produk kasebut digunakake kanggo panyimpenan stasioner lan transportasi intermodal.

  • Trailer Tube CNG Jumbo

    Produk kanthi kauntungan transportasi intermodal kanggo CNG. Nduweni kapasitas kapasitas panyimpenan sing gedhe, efisiensi transportasi sing dhuwur lan gampang conveyance ...

  • Cascade Silinder CNG

    Cascade silinder CNG umume digunakake kanggo transportasi CNG. Kudu utang platform sing gampang digunakake lan digunakake kanthi luwih gampang ....