< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Silinder CNG / LNG kanggo Kendaraan

Sampeyan kene: Omah>Products>Silinder CNG / LNG kanggo Kendaraan

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Silinder CNG / LNG kanggo Kendaraan

SinoCleansky khusus nyedhiyakake solusi NGV sing komprehensif, kalebu macem-macem produk lan layanan. Utamane, SinoCleansky duwe kaluwihan sing kuat kanggo nyedhiyakake bagean penting NGV, silinder tekanan tinggi, sing digunakake kanggo nyimpen gas alam sing dikompres ing kendaraan utawa minangka cadangan back-up minangka silinder cascade.

  • Ketik Silinder Baja CNG I

    Gas alam terkompresi (CNG) minangka bahan bakar sing bisa digunakake kanggo ngganti bensin, bahan bakar solar lan propane / LPG ing kendaraan. Pembakaran CNG ngasilake gas sing luwih murah tinimbang bahan bakar sing kasebut ing ndhuwur ....

  • Ketik Silinder Komposit CNG II

    SinoCleansky nyedhiyakake silinder macem-macem CNG II yaiku serat kaca kebungkus nganggo lapisan baja, saka 50L nganti 200L kanthi ISO11439, ECE R110 lan liya-liyane ....

  • Ketik Silinder Komposit CNG III

    SinoCleansky nyedhiyakake silinder komposit CNG III saka 80L nganti 207L kanthi ISO11119, NGV2 lan liya-liyane, lan tekanan kerja 25MPa ....

  • Silinder LNG

    SinoCleansky nyedhiyakake silinder LNG sawetara saka 375L nganti 500L kanthi ASME, GB lan liya-liyane….