< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Kontainer Tank Cryogenik ISO

Sampeyan kene: Omah>Products>Kontainer Tank Cryogenik ISO

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Kontainer Tank Cryogenik ISO

We SinoCleansky khusus kanggo ngrancang lan ngasilake kontainer tank cryogenik luwih saka sepuluh taun, kanthi pengalaman sing akeh.

  • T75 Tangki ISO

    Kontainer intermodal Sinocleansky diproduksi saben GB150, EN13530, ASME lan standar internasional liyane, kanthi Sertifikat CSC Ndaftar LIoyd, Sertifikat BV lan Sertifikat CCS ....

  • T50 Tangki ISO

    Kontainer intermodal Sinocleansky diproduksi saben GB150, ASME lan standar internasional liyane, kanthi cap U2, Sertifikat BV CSC, Sertifikat BV lan Sertifikat CCS ....