< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Cryogen Tanker Lorogenik

Sampeyan kene: Omah>Products>Cryogen Tanker Lorogenik

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Cryogen Tanker Lorogenik

  • Ukuran khusus Lorry Tanker tanpa sasis

    SinoCleansky nyedhiyakake bagean muatan tanker truk tanpa sasis lan sirah, pompa ora kena diisi. Produk kasebut digunakake ing LNG lan panyimpenan stasioner gas industri liyane ....

  • Lorry Tanker karo sasis

    SinoCleansky tetep mbudidaya pangembangan lan produksi tanker truk cair cryogenik lan bisa ngrancang macem-macem jinis truk tangki cair cryogenik miturut syarat teknis khusus pelanggan ....