< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Tank Panyebrangan Cryogenik

Sampeyan kene: Omah>Products>Tank Panyebrangan Cryogenik

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Tank Panyebrangan Cryogenik

We SinoCleansky khusus kanggo pengembangan lan produksi tangki cryogenik lan tanker truk cryogenik luwih saka sepuluh taun, kanthi pengalaman sing akeh. Produk kasebut digunakake ing LNG lan panyimpenan lan transportasi gas industri cair liyane. Produk kita kanthi insulasi multi-vakum multi-vakum. Kanggo nyedhiyakake peralatan kinerja tinggi, kita nggawe seri tes sing ketat, kalebu proses las otomatis, tes X-ray lan ultrasonik, produksi lan pengujian vakum, tes hidrolik, tes bocor kanggo kapal njero, lsp.