< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Tenogo

Sampeyan kene: Omah>Tenogo

SinoCleansky minangka merek global sing terkenal kanggo Super Container Supply.

Saka silinder gas nganti tank, saka tekanan dhuwur kanggo cryogen, SinoCleansky mesthi teken nganti kualitas, teknologi tinggi, solusi inovatif lan keahlian layanan sing dipercaya. WongCleansky ngladeni para klien saka saindenging jagad minangka ahli gas babagan panyimpenan gas, transportasi lan aplikasi.

Beijing SinoCleansky Technologies Corp duwe spesialis ing industri gas asli lan nyedhiyakake solusi mandeg kanggo CNG / LNG / NGV kanthi produk, teknologi lan layanan.

Kapal CNG & LNG

SinoCleansky nikmati kauntungan gedhe ing peralatan transportasi & Penyimpanan CNG lan LNG, silinder, tank, kontainer, lan tanker truk. Utamane ing ngisor iki:

CNG JUMBO TUBE KONTAINER;

LNG T75 CONTAINER TANK ISO;

Kabeh produk SinoCleansky disertifikasi dening BV, TUV utawa LRS.

Tanduran LNG Mini

SinoCleansky duwe teknologi inti sing paten lan duwe paket proses MRC lengkap kanggo Mini LNG Plant: Skid-dipasang, modular-designed, tailor, lan dinamis sadurunge diuji.

SinoCleansky, mitra profesional sing dipercaya lan dipercaya!

www.sinocleansky.com

email: [email dilindhungi]