< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Peralatan Energi

Sampeyan kene: Omah>aplikasi>Peralatan Energi

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Peralatan Energi

Darmabakti kanggo ngresiki energi kanggo nggawe langit luwih resik, desain SinoCleansky lan nyedhiyakake macem-macem peralatan kanggo CNG, LNG, CAES, H2 Energy lan liya-liyane. Produk tekanan tinggi lan cryogenik SinoCleansky cocog kanggo panyimpenan stasioner lan transportasi gas energi intermodal .

  • Pengangkutan CNG

    SinoCleansky nyedhiyakake solusi lengkap kanggo Transportasi CNG. Saka silinder cilik nganti tabung jumbo, SinoCleansky bakal dadi panyedhiya dipercaya.Skid / trailer tabung tekanan dhuwur yaiku salah siji....

  • LNG

    Gas Alam Liquefied (LNG), komponen utama yaiku metana, diakoni minangka energi fosil paling resik ing planet iki. LNG umume digunakake ing tanduran listrik, bahan bakar truk LNG...

  • CAES

    Panyimpenan energi udara sing dikompres (CAES) minangka cara kanggo nyimpen energi sing digawe sekaligus kanggo digunakake ing wektu liyane kanthi nggunakake udara sing dikompres. Sistem CAES bisa menehi pengaruh penting kanggo mesthekake...

  • Energi H2

    Hidrogen diakoni minangka sumber energi sing resik lan dadi sumber energi karbon-rendah lan nol-karbon. Saiki, panggunaan energi hidrogen nggawe kemajuan gedhe. Hidrogen...