< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

Acara

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>Acara

Babagan awake dhewe

Products

Sinocleansky Sponsor Gasworld Konferensi & Pameran MENA - Booth Nomer 20 Dubai Dec 9-11th

Nov 09 160

Beijing SinoCleansky Technologies Corp bakal sponsor lan nampilake konferensi Gasworld 2019 MENA Industrial Gases ing tanggal 9-11th.
Booth: No.20

Dadi tuan rumah ing Hilton Dubai Al Habtoor City mewah, Konferensi Gas Industri bakal ngrembug, debat lan njelajah masalah lan inovasi paling anyar ing pasar gas industri Timur Tengah.

Minangka ahli gas profesional, Sinocleansky mesthi nyengkuyung acara internasional kanggo industri gas ing saindenging jagad.

Produk bintang kanggo pameran iki: 
Jumbo tube skid / trailer (kanthi sertifikat TPED & ADR lan laporan tes BV)
Wadhah tank T75 / T50 ISO (kanthi sertifikat Dhaptar Lloyd)
Produk ing ngisor iki uga bakal kasebut:
Silinder gas tekanan tinggi, kalebu baja / aluminium / komposit;  
Silinder kanggo klorin cair, FM200, asetilena, lsp;
Silinder cryogenic, tank, tanker truk.

Sistem manajemen silinder cerdas lan ing.