< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

Acara

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>Acara

Babagan awake dhewe

Products

Sinocleansky entuk wangsulan sing apik saka pameran Gas Indonesia

Aug 05 156

Matur suwun kabeh dhukungan saka klien, Sinocleansky entuk wangsulan sing apik Pameran Gas Indonesia ing Jakarta wiwit tanggal 31 Juli nganti 02 Agustus 2019.  

Kanggo pameran iki, Sinocleansky umume ngarahake peralatan CNG lan LNG kanggo panyimpenan lan transportasi gas alam. Utamane kanggo pabrik mini LNG, Sinocleansky narik kawigatene para pemain profesional ing bidang iki kanthi keahliane. 

Lan kanggo pasar Indonesia, Sinocleansky duwe kerjasama jero karo klien lokal lan sponsor konferensi lan pameran internasional kanthi terus-terusan, uga kalebu acara sing bakal teka:

Forum LNG Bali - 10 September-13 September - Bali, Indonesia

ANGVA 2019 - 25 November - 27 - Jakarta, Indonesia 

Sinocleansky ing acara Gas Indonesia