< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Pertempuran Geni

Sampeyan kene: Omah>aplikasi>Pertempuran Geni

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Pertempuran Geni

Perang geni penting banget kanggo urip lan properti wong, sing dingerteni karo SinoCleansky. Kita entuk sertifikasi saka LRS, SGS, BV, TUV kanggo silinder baja CO2 tekanan tinggi SinoCleansky, silinder gandheng FM200 / NOVEC1230 lan silinder SCBA kanggo pemadam kebakaran, lan bisa cocog karo panjaluk sampeyan ing sistem perlindungan kebakaran darat lan laut.

  • Cairan Proteksi Kebakaran SINO1230

    Jeneng kimia lengkap kanggo senyawa iki yaiku dodecafluoro-2-methylpentan-3-one. Nomenclature ASHRAE - cara sing ditetepake ing standar agen resik NFPA lan ISO 14520 - yaiku FK-5-1-12.

  • CO2 Cylinder

    SinoCleansky Firefighting Series Cylinder Gas kalebu C2 silinder CO200, FM1230 / NOVECXNUMX Silinder lan SCBA Cylinder.Sinocleansky bisa nyedhiyakake silinder CO2 kanthi sertifikasi TPED, kanthi ....

  • Silinder FM200 / NOVEC1230

    SinoCleansky Firefighting Series Cylinder Gas kalebu C2 silinder CO200, FM1230 / NOVECXNUMX Silinder lan SCBA Cylinder.Silinder FM200 lan NOVEC1230 sing dilas duwe kaluwihan.... 

  • Silinder Gunakake Keluru Lawan

    SinoCleansky Firefighting Series Cylinder Gas kalebu C2 silinder CO200, FM1230 / NOVECXNUMX Silinder lan SCBA Cylinder.Sinocleansky bisa nyedhiyakake silinder CO2 kanthi sertifikasi TPED, uga silinder CO2 kanthi....

  • SCBA (Piranti ambegan mandhiri)

    SinoCleansky Firefighting Series Cylinder Gas kalebu C2 silinder CO200, FM1230 / NOVECXNUMX Silinder lan SCBA Cylinder.Silinder komposit digawe nganggo lapisan aluminium sing kebungkus karo karbon....