< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Peralatan Gas Kesucian Dhuwur

Sampeyan kene: Omah>Gas industri>Peralatan Gas Kesucian Dhuwur

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Peralatan Gas Kesucian Dhuwur

Sinocleansky nyedhiyakake peralatan gas canggih kanggo Gas Kasucian Dhuwur. Kemurnian gas luwih dhuwur tinimbang 99.999%, lan utamane kanggo Helium, Hytrogen, SF6 lan liya-liyane. Kita nyedhiyakake silinder aluminium, lan silinder Y kanthi kapasitas gedhe.

  • Silinder Aluminium

    SinoCleansky nyedhiyakake silinder Aluminium performa paling jembar sing bisa digunakake kanggo macem-macem jinis gas ....

  • Y-Silinder

    Sinocleansky nyedhiyakake Y-ton (Y-Cylinder) kanggo Gas Kasucian Dhuwur, kayata SF6, N2, NF3, lsp. Silinder uga akeh digunakake kanggo Gas Elektronik. Kanthi teknologi tinggi, Sinocleansky Y-ton entuk TPED ...