< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Silinder gas Aluminium HP lancar

Sampeyan kene: Omah>Products>Silinder gas Aluminium HP lancar

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Silinder gas Aluminium HP lancar

SinoCleansky ngasilake silinder gas aluminium kanthi akeh, lan nglayani para pelanggan ing pasar gas utama, kalebu gas medis kanggo dhukungan urip, gas minuman, gas industri, gas kemurnian tinggi, gas khusus, lan sapiturute. , DOT-11640AL dll silinder gas aluminium SinoCleansky minangka alternatif sing entheng, tahan karat kanggo silinder baja konvensional, gabungke tabungan bobot kanthi kiriman silinder gas sing lengkap lan kekuwatan lan daya tahan sing luar biasa.

  • Silinder Aluminium Industri Industri

    SinoCleansky nyedhiyakake silinder gas Aluminium Gas Industri paling jembar sing umume diproduksi kanthi standar EN1975 lan standar DOT-3AL, GB lan ISO. Kapasitas banyu sing populer yaiku ...

  • Silinder Aluminium Oksigen Medis

    SinoCleansky nyedhiyakake macem-macem silinder gas Aluminium Oksigen Medis sing umume diproduksi miturut standar EN1975 lan DOT-3AL, GB lan ISO. Kapasitas banyu sing populer yaiku saka 2L nganti 21.4L, ...

  • Silinder Aluminium Gas Minuman

    SinoCleansky nyedhiyakake macem-macem jinis silinder gas Aluminium Gas Minuman. Umume digunakake kanggo bahan panganan CO2. Kapasitas banyu sing populer yaiku 13.4L, tekanan kerja kalebu 12.4MPa, 20MPa, lsp.

  • Silinder Aluminium ditutupi kanggo Gas Khusus

    Silikon Coklat Aluminium SinoCleansky minangka permukaan njero tahan karat kekuatan. Iku pilihan pertama kanggo ngisi lan ngisi macem-macem jinis gas khusus, gas kemurnian sing dhuwur, gas kalibrasi lan liya-liyane ...