< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Gas industri

Sampeyan kene: Omah>Gas industri

SinoCleansky minangka merek global sing terkenal kanggo Super Container Supply.

Saka silinder gas nganti tank, saka tekanan dhuwur kanggo cryogen, SinoCleansky mesthi teken nganti kualitas, teknologi tinggi, solusi inovatif lan keahlian layanan sing dipercaya. WongCleansky ngladeni para klien saka saindenging jagad minangka ahli gas babagan panyimpenan gas, transportasi lan aplikasi.

Beijing SinoCleansky Technologies Corp minangka perusahaan peralatan gas profesional sing duwe keahlian gas industri, aplikasi medis, sektor energi lsp., Nawakake solusi mandhep kanthi macem-macem produk, nyusun silinder gas, wadhah selip jumbo, peralatan cryogenik, kaya uga layanan khusus.


Produk populer kanggo gas industri:

Wadhah Skid Tube Jumbo

Kontainer tabung jumbo Sinocleansky diproduksi sesuai standar ISO11120, standar DOT, kanthi sertifikat TPED & ADR lan laporan tes BV. Geser / trailer digunakake banget kanggo panyimpenan lan transportasi Gas, kalebu Hidrogen, Nitrogen, Argon, Helium, Udara lan jinis Gas Industri liyane.

Wadah T75 & T50 ISO Tank

Tangki ISO Sinocleansky diproduksi miturut standar EN13530, ASME, kanthi sertifikat Registrasi Lloyd.

Tank T75 ISO kanggo LIN, LAr, LOX, LN2O, LCO2, lan LNG, lan tank T50 ISO kanggo amonia cair lan gas liyane. Kanthi teknologi dhuwur, tank ISO Sinocleansky nduweni kinerja insulasi sing apik kanggo njamin kerugian sing luwih murah sajrone transportasi.

Peralatan Gas Sinocleansky:

Silinder gas tekanan tinggi, kalebu baja, aluminium, lan komposit;

Silinder kanggo klorin cair, FM200, asetilena, lsp;

Silinder cryogenik, tank, tanker truk, tank ISO;

Produk SinoCleansky sesuai karo standar internasional sing paling ketat, disetujoni lan disertifikasi dening pejabat inspeksi internasional sing njamin jangka panjang aman lan apik, kanthi reputasi industri sing apik.

www.sinocleansky.com

email: [email dilindhungi]