< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Gas industri

Sampeyan kene: Omah>aplikasi>Gas industri

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Gas industri

SinoCleansky ing gas gas industri, nutupi meh kabeh jinis kontaner meh kabeh jinis gas, kalebu O2, N2, Ar, CO2, H2, He, N2O, Acetylene, Chlorine, Ammonia, gas Spesialis, gas kesucian dhuwur lan lsp. Kajaba siji-mandeg, produk SinoCleansky uga seneng karo kinerja sing luwih apik lan bisa dibangun pungkasan.

  • Solusi Rekayasa Gas Industri

    SinoCleansky minangka perusahaan peralatan gas profesional sing duwe keahlian gas industri, nawakake solusi mandheg kanthi silinder gas, wadhah tabung jumbo, peralatan cryogenik, uga layanan khusus.

  • Gas Umum

    SinoCleansky nyedhiyakake macem-macem produk kanggo gas sing umum, kayata silinder, lan tank. EsKhusus kanggo oksigen, nitrogen, argon, CO2, lan uga kanggo hidrogen....

  • Gas Akeh

    SinoCleansky nyedhiyakake solusi teknis kanggo transportasi lan panyimpenan gas akeh.Utamane kanggo oksigen, nitrogen, argon, CO2, lan uga kanggo hidrogen....

  • Gas Kesucian Dhuwur

    Kesucian gas luwih dhuwur tinimbang 99.999%, lan utamane kanggo Helium, Hidrogen, SF6 lan liya-liyane....

  • Gas Tambahan

    Gas tambahan, kayata Khlor Cairan, Ammonia Cairan, SF6, Gas Elektronik, Gas Khusus, Gas Korosif, Gas Kalibrasi. Sinocleansky nyedhiyakake peralatan gas kanggo jinis kasebut...