< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

LNG Transportasi & Panyimpenan

Sampeyan kene: Omah>Tenogo>LNG Transportasi & Panyimpenan

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
LNG Transportasi & Panyimpenan

SinoCleansky nyedhiyakake solusi lengkap kanggo LNG Transportasi & Panyimpenan. Saka silinder cilik nganti kontainer tangki ISO, SinoCleansky bakal dadi panyedhiya dipercaya. Alat transportasi & panyimpenan LNG, wiwit saka silinder cilik nganti wadhah tank ISO, umume digunakake kanggo stasiun LNG, industri, generasi LNG lsp.

  • Kontaner tank LNG T75 ISO

    Kontainer intermodal Sinocleansky diproduksi saben GB150, EN13530, ASME lan standar internasional liyane, kanthi Sertifikat CSC Ndaftar LIoyd, Sertifikat BV lan Sertifikat CCS ....

  • Silinder LNG

    SinoCleansky GB standar Dewar Flask kanggo LNG minangka jinis vakum dhuwur sing ditarik, insulasi panas multi-lapisan sing bisa dicopot cairan cairan kriogenik sing bisa ditrapake kanggo nyimpen, ngeterake produk gas cair, kayata LNG ...

  • Tank LNG

    Kanggo nyedhiyakake peralatan kinerja tinggi, Sinocleansky nggawe serangkaian tes ketat, kalebu proses las otomatis, tes X-ray lan ultrasonik, produksi lan pengujian vakum ....

  • LNG Lori Tanker

    Sinocleansky LNG Lorry Tanker nduweni kapasitas gedhe, bobote kendharaan murah sithik kendharaan murah lan tingkat penguapan sethithik sing dadi populer ing saindenging jagad ....

  • Tank Cryogenik Kompak LNG

    Fitur isolasi multi-lapisan vakum & struktur sing dirancang kanthi apik kanggo ngasilake ZERO, malah BARUTY ZERO loss cair & strukture vakum suwene ....