< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Medical

Sampeyan kene: Omah>aplikasi>Medical

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Medical

Kesehatan menehi kesehatan. SinoCleansky ngirim solusi kanggo gas medis. Saka LOX oksigen cair nganti oksigen O2 sing dikompresi tekanan tinggi, lan gas medis liyane, kita nyedhiyakake macem-macem produk, kalebu tangki mikrobulk, tangki penyimpanan cryogenik, silinder gas cair, tanker truk, kontainer tangki ISO, silinder tekanan tinggi, lsp. Kanggo oksigen medis, sinocleansky bakal menehi solusi teknis profesional.