< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Tangki Mikrobulk

Sampeyan kene: Omah>Products>Tangki Mikrobulk

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Tangki Mikrobulk

SinoCleansky Microbulk Tank --- Series MT minangka platform panyimpenan gas inovatif, utamane dirancang kanggo pangguna pangguna silinder industri kanggo nglereni, ngelas, laboratorium cryogenik, rumah sakit lan sapiturute seri MT luwih dipercaya, efisien lan hemat biaya. MT kanthi tanki truk penting banget. Tangki Mikrobulino SinoCleansky --- Sistem panyimpenan seri MT ngidini distributor gas lan pangguna supaya bisa nguntungake pangiriman gas ing situs. Nyingkiri sampah wektu, kerugian cair, biaya tenaga kerja nalika ngganti silinder. Nggunakake seri MT, ora ngganti silinder, ora bakal kelangan cairan, ora ana kerusakan saka operasi.