< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Tanduran LNG Mini

Sampeyan kene: Omah>aplikasi>Tanduran LNG Mini

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Tanduran LNG Mini

Mini-LNG minangka solusi paling apik kanggo sumber gas sing ora konvensional, kanggo nyedhiyakake energi ing dunya. SinoCleansky ngembangake teknologi inti MRC kanggo LNG skala cilik, sing dipasang kanthi skid, dirancang modular, lan disesuaikan kanggo memenuhi macem-macem persyaratan gas alam, kalebu gas sing gegandhengan, sumur gas marg, gas shale, gas amben batubara, pucuk gas kutha , biogas lan liya-liyane.

Kanggo nggayuh standar kualitas paling dhuwur kanggo LNG, kita wis ngrancang desain dhewe kanggo milih lan ngukur ukuran kanthi solusi teknis sing paling fleksibel. Kekuwatan kita ana ing kasunyatan manawa kita bisa ngoordinir kabutuhan pelanggan karo pengalaman sing dipikolehi pirang-pirang taun lan menehi solusi khusus adhedhasar kegiatan terus-terusan ing pangembangan proyek.

Tanduran dikirim ing bagean modular kanggo instalasi sing gampang lan murah. Piranti kasebut diinstal minangka modul sing tambah, sing banjur disambungake sajrone dipasang ing situs kanthi jumlah antarmuka minimal ing dhasar sing wis digawe.
Akibate, ana nyuda biaya panginstalan lan komisi sing signifikan.

SinoCleansky nyedhiyakake pelatihan teknis kanggo insinyur klien ing pabrik kita. Kajaba iku, kanggo instalasi lan komisioning ing situs, kabeh ditindakake kanthi pengawasan lan tanggung jawab insinyur situs ahli SinoCleansky.