< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

MP Silinder Gas Welded MP

Sampeyan kene: Omah>Products>MP Silinder Gas Welded MP

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
MP Silinder Gas Welded MP

Silinder dilas baja bisa digunakake kanggo ngisi gas cair tekanan rendah kayata amonia cair, klorine cair lan gas sing larut kayata acetylene, lan liya-liyane.

  • Silinder Acetylene

    Silinder SinoCleansky Acetylene biasane digunakake ing lapangan industri kanggo ngelas lan nglereni. Uga digunakake kanggo nyimpen lan ngangkut acetylene ...

  • Silinder klorida cair

    SinoCleansky nyedhiyakake macem-macem silinder gas klorin kanthi GB5100, EN lan standar internasional liyane, kabeh padha dieksport ing saindenging jagad, kalebu Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Amerika Kidul ...

  • Silinder Ammonia Cairan

    SinoCleansky nyedhiyakake silinder gas ammonia nganggo GB5100, EN lan standar internasional liyane, kabeh padha diekspor ing saindenging jagad, kalebu Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Amerika Kidul, Asia Kidul, ...

  • Silinder FM200 / NOVEC1230

    SinoCleansky las FM200 / Silinder NOVEC1230 diprodhuksi kaya saben DOT-4BW, EN lan standar internasional liyane. Dheweke duwe kaluwihan safety, ringan, stamping sing jelas, dhuwur konsisten lan tampilan elegan ...