< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

1 * Pangiriman Silinder Gas Baja 20FT ISO9809-50L-200BAR

Apr 20 85

SinoCleansky nerusake produksi lan pangiriman silinder. Kanggo mesthekake klien kuwatir, SinoCleansky tetep ngandhani lan menehi kliens gambar rinci babagan produk lan pangiriman.

Cjinis ylinder: ISO9809 std OD232MM-50L-200BAR

Produksi kasebut ing wulan Maret, 2020.

Tpangirimane yaiku ing wulan April, 2020.