< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

2 set T75 ISO TANK CONTAINER Dikirim ing 2019-4-13

Apr 13 180

Minangka produk penting kanggo kita, 2 set T75 ISO TANK CONTAINER Dikirim ing 2019-4-13.

Info produk kaya ing ngisor iki:

Jeneng: CONTAINER TANK LCO20 ISO 2ft

Nomer jinis: TCGA20-2.2 kanthi pompa

Standar: ASME kanthi Sertifikat CSC Ndhaptar LIoyd

Tekanan kerja: 22bar

Isi media: LCO2