< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Cryogenik 500L Dikirim menyang Rusia

Sep 20 36

Desain SinoCleansky silinder kriogenik dobel tipe horisontal minangka siji set karo vaporizer lan digunakake kanggo gas Argon.

Isolasi super kinerja dhuwur

Kerugian uap produk minimal

Panyimpenan lan transportasi sing nyenengake

Vaporizer khusus nyedhiyakake tarif aliran gas sing tetep.

09