< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Gas Tekanan Dhuwur 50L 200bar menyang pasar Peru

Apr 30 68

SinoCleansky ekspor persil of Industri Gas peralatan kanggo Smetu Amerika pasar, kalebu tank panyimpenan gas, tank sing bisa diangkut kanggo tanker truk, tank ISO, pompa cryogenik, silinder gas, lsp.

SinoSilinder Cleansky bisa nyakup macem-macem panjaluk klien, kayata katup, tutup, gagang. And Sinocleansky nyedhiyakake laporan tes pabrik rinci lan laporan tes hidrolik kanggo saben silinder. 

Below silinder ngekspor menyang Peru pasar ing wulan April, 2020.