< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

8 * Silinder Gas Steel 20GP Dikirim ing 2019-6-11

Jun 11 170

Matur nuwun kanggo kepercayaan lan dhukungan saka klien kita, kita entuk tatanan anyar kanthi kontaner 30pcs. Barang kalebu:

1. silinder ISO9809 219-40L-150BAR O2

2. silinder O9809 medis / industri / industri N232 ISO50 200-2L-2BAR

3. silinder asetilena GB11638 RYL250-40L

Kita nyedhiyakake layanan khusus ing segel warna lan baja, lan bakal ngatur kiriman sebagean kanthi enem wektu.

Silinder 8 * 20GP dikirim ing 2019-6-11, barang kalebu 40L O2, silinder O50 medis lan industri, silinder 2L N50. Patut karo kebutuhan pelanggan.

Tanggung jawab sampeyan minangka motivasi paling gedhe. Nyana pesenan liyane.