< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Cryogenik kanggo Gas Cair kanggo Pasar Nigeria

Jul 04 94

SinoCleansky nyedhiyakake macem-macem jinis silinder kriogenik, kayata 175L, 195L, 210L, nganti 500L, tekanan kerja 1.38mpa, nganti 3.45mpa.

Tsilinder digunakake kanggo LOX, LIN, LAr, LCO2, LNG, LN2O. 

Ing ngisor iki ekspor silinder menyang Nigeria wulan Juni.