< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Pompa Cryogenik kanggo gas Cairan menyang pasar Peru

Dec 31 48

Sinocleansky sumber Industri peralatan gas kanggo stasiun pengisian gas, kalebu tangki cryogenik, pompa cryogenik, vaporizer, manifold, lsp.

Futawa pompa kriogenik, mung nyedhiyakake tingkat aliran, tekanan inlet, tekanan outlet, media gas, sinocleansky bisa nggawe produk sing digawe khusus kanggo klien.