< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Kamboja Jumbo sing disesuaikan Dikirim ing 2019-4-12

Apr 12 197

Minangka pemasok peralatan gas profesional, kita mesthi nyedhiyakake layanan khusus kanggo memenuhi persyaratane klien. Lan kita nyedhiyakake 4 tabung kaskade jumbo 40ft khusus kanggo ngisi udara kompresi, total kapasitas banyu 8.84M3, tekanan kerja 25MPa. Dikirim ing 2019-4-12.