< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

EN ISO Standar Kanthi Silinder Tped 50l -200bar Gas

Sep 15 45

SinoCleansky ngekspor Silinder Gas 50L -200bar menyang Eropa. Silinder kasebut disetujoni TPED karo laporan tes Pihak katelu.

Silinder digunakake kanggo gas kemurnian sing dhuwur.

07