< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder FM200 kanggo Pertempuran Kebakaran

Jun 05 47

Sinocleansky Gas peralatan ngladeni beda lapangan, kalebu Kedokteran, Pertempuran Kebakaran, Las lan Pemotongan, Perawatan Banyu, N2 Purging, lsp.

For Fire Fighting, Sinocleansky bisa nyedhiyakake silinder co2, silinder FM200 lan silinder NOVEC1230. Silinder standar internasional karo laporan tes pihak katelu.

Sinocleansky ngekspor silinder FM200 menyang pasar Nigeria wulan Juni.