< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Gas Welded FM200 Dikirim ing 2019-7-19

Jul 19 138

Klien Afrika teka ngunjungi kita sadurunge, lan kita wis komunikasi apik ing rapat kasebut. Klien mrentahake silinder FM200 kanggo pertempuran api, mlebu lan standar DOT, saka 16.6L nganti 180L. Barang kasebut dikirimake ing 2019-7-19.