< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Pengiriman Silinder ISO9809-40L-150BAR CO2

Jun 18 97

Osaka silinder ukuran paling populer ing Sinocleansky yaiku ISO9809-3 Standard OD219-40L-150bar. SinoCleansky ngekspor jinis silinder kasebut saben wulan. Silinder ing ngisor iki kanggo CO2 lan wis dikirim ing taun 2020-6-14

Quantity: 480 pcs Cylinders

Medium: CO2

Kekandelan tembok: 5.7MM