< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

ISO9809-40L-150BAR kanggo Pasar Mesir

Jun 20 86

SinoCleansky ngekspor akeh silinder menyang pasar Mesir, utamane kanggo silinder 40L 150bar lan silinder 10L 150bar.

Kanggo silinder gas baja tekanan tinggi, umume, katup populer sing dibutuhake yaiku QF-6A, yaiku utas outlet BS341 # 3.