< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Gas Cair kanthi Bingkai lan Pengiriman Roda

Jul 07 79

Silinder kriogenik SinoCleansky nduweni macem-macem jinis bingkai lan rodha, lan tanpa bingkai utawa rodha.

Yen kebutuhan klien silinder kanthi bingkai lan rodha, kanggo njamin pangiriman sing aman, Sinocleansky bakal ngirim silinder nganggo palet kaya ing ngisor iki. Lan klien bisa nginstal rodha kanthi gampang.

Ing ngisor iki ekspor silinder menyang Nigeria wulan Juni.