< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Panyimpenan Oksigen Cairan 210L & Silinder Cryogenic 500L

Oct 25 33

Silinder kriogenik 210L & silinder kriogenik 500L

Kiriman kasebut ing wulan Oktober, 2020.

Aplikasi: Akeh digunakake ing oksigen medis

Standar pabrikan: GB, EN, DOT lsp

Kapasitas banyu: 175L -500L

Tekanan kerja: 1.37MPa, 2.02MPa, 2.4Mpa, 2.84MPa lsp

Jinis: Jinis vertikal lan Horisontal 

01