< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Oksigen Medis Lan Aksesoris Dikirim Ngidul

Aug 15 40

SinoCleansky tetep ngekspor silinder gas menyang Amerika Selatan, kanggo standar ISO9809 50L 200bar.

Kiriman kasebut ing wulan Agustus, 2020.

SinoCleansky ngirim solusi kanggo gas medis. Saka silinder tekanan tinggi, silinder gas cair, nganti tangki cryogenik, SinoCleansky nyedhiyakake akeh peralatan kanggo gas medis.

013