< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Oksigen Medis Dikirim menyang Peru

Jul 20 54

Kapasitas banyu 50L lan tekanan kerja 200bar silinder gas baja tekanan tinggi digunakake kanggo oksigen medis.

Kiriman kasebut ing wulan Juli, 2020.

SinoCleansky ngirim solusi kanggo gas medis. Saka silinder tekanan tinggi, silinder gas cair, nganti tangki kriogenik, SinoCleansky nyedhiyakake akeh peralatan kanggo gas medis.

Pabrik std:

GB5099, DOT-3AA, ISO9809, EN ISO9809 (TPED)

Kapasitas banyu: 0.5L - 200L

Tekanan kerja: 15Mpa, 20Mpa, 23Mpa, 30Mpa

Diameter Outer: 108mm - 406mm lsp

011