< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Silinder Pangiriman 10L 200bar BARU kanthi TPED

Jun 19 80

SinoCleansky bisa nyedhiyakake EN ISO9809 Standard 10L-200bar Cylinder, yaiku persetujuan TPED. Silinder kasebut dikirim ing taun 2020-6-16

Standard: EN ISO9809 karo TPED Cersertifikat

Diameter njaba: 140mm

Water Kapasitas: 10L

WTekanan orking: 200bar