< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

PRU kanggo CNG menyang Pasar Indonesia

Jul 20 114

Kanthi pengalaman luwih saka 14 taun, Sinocleansky nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo gas alam kanggo klien, kalebu CNG lan LNG.

kanggo CNG, Sinocleansky bisa nyedhiyakake silinder, selip tabung jumbo utawa trailer kanggo panyimpenan lan transportasi, PRU kanggo nyuda tekanan, lsp.

Bgambar elow kanggo PRU Sinocleansky sing diekspor menyang Indonesia Market.