< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Tangki Mikrobulbul Shell njaba Oksigen Dikirim menyang Ukraina

Nov 25 65

SinoCleansky ngekspor Tangki Mikrobulut Baja Tahan Karat 1m3 & 2m3 volume ing Nov, 2020.

Tangki mikrobulin SinoCleansky nawakake solusi pangiriman gas cair end-to-end sing luwih apik, ngganti kabeh silinder gas larang regane. Ngapikake transportasi gas, pengisian daya lan manajemen panyimpenan banget. Solusi sing cocog kanggo para pelanggan ukuran menengah ing industri, medis, pemotongan, laboratorium lan liya-liyane.

Luwih dipercaya, aman, efisien lan ekonomis, dibandhingake karo silinder gas tekanan tinggi lan tutup dewar. 

05