< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Contact Us Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe>Warta & Acara>News

Babagan awake dhewe

Products

Kapasitas Banyu Silinder Klorin 840l Dikirim Ing Oktober 2020

Oct 15 62

Klorin cair umume digunakake kanggo perawatan banyu.

SinoCleansky tetep ngekspor silinder menyang pasar Mesir.

GB5100 Standar

840L, kekandelan tembok 12mm

Nganggo utawa tanpa flensa.

Kajaba iku, diekspor menyang negara-negara lan wilayah ing Timur Tengah, Afrika Lor lan Asia Selatan, lan wis diakoni kanthi setuju karo para pelanggan.

014