< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Kebijakan Privasi

Sampeyan kene: Omah>Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Ing SinoCleansky, kita ngerti manawa privasi minangka masalah penting kanggo pangguna, lan pengunjung situs Internet SinoCleansky www.sinocleansky.com lan domain sing gegandhengan. Informasi ing ngisor iki dirancang kanggo ngewangi pengunjung ngerti informasi apa sing dikoleksi saka situs kita, lan cara ngatasi lan nggunakake informasi sawise iku.

Koleksi lan Penggunaan Informasi

SinoCleansky minangka pemilik informasi sing dikumpulake ing situs iki. Kita ora bakal adol, nuduhake, utawa nyewa informasi iki marang wong liya kanthi cara sing beda karo sing dicethakak√© ana ing Kebijakan Privasi Internet iki .. Informasi iki kalebu, nanging ora diwatesi, jeneng kontak, email, nomer telpon, alamat, jeneng perusahaan , ruang lingkup bisnis lan pilihan pelanggan. Kita uga bisa njaga konten komunikasi karo layanan pelanggan utawa wakil penjualan. Kita uga kanthi otomatis nglumpukake data sing ana gandhengane karo saben pengunjung Situs, kalebu nanging ora winates, alamat IP, kode pelacakan, jeneng domain, kaca web, dawane wektu lan kaca sing diakses nalika ngunjungi Situs iki. Iki uga kalebu informasi lokasi kanggo aplikasi seluler. 

Kanthi nggunakake situs iki lan / utawa ngirim informasi sampeyan, sampeyan setuju nggunakake informasi kasebut dening SinoCleansky.

Pengungkapan Data Pribadi

Informasi pangguna ora bakal diwenehake utawa didol menyang organisasi apa wae kanggo digunakake ing pemasaran utawa panjaluk tanpa idin pangguna. Informasi kasebut bisa dituduhake ing antarane macem-macem anak perusahaan, divisi, afiliasi lan merek. Karo pihak katelu, kayata institusi finansial, lan liya-liyane sing nindakake layanan kanggo kita. Pengungkapan kasebut bisa uga ditindakake kaya sing diwajibake dening ukum utawa babagan klaim utawa tuntutan potensial sing ditindakake.