< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Products

Sampeyan kene: Omah>Products

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
Products

  • Cilik Jumbo

    Silinder jumbo tekanan tinggi digunakake ing panyimpenan gas industri, stasiun CNG, transportasi, pembangkit listrik, pabrik industri, lsp. Iki bakal nyuda tekanan lan bocor amarga transportasi jarak adoh, ngirit energi luwih ....

  • Helium Dewar

    SinoCleansky Ultra Helium Dewar dirancang lan dibangun kanggo transportasi sing dipercaya. Padha entheng, maneuverable lan awet,nalika nyediakake kinerja termal unggul.

  • Tangki Biobank (Cryogenic Freezer)

    Mesin pembeku cryogenic nyedhiyakake kapasitas panyimpenan 20,000 ~ 94,000 vial ing 1.2ml / 2.0ml. Sampel biologi disimpen kanthi aman ing suhu kurang - 180 ℃ ~ - 190 ℃.

  • Cascade Silinder Jumbo

    Produk kasebut digunakake kanthi akeh kanggo panyimpenan stasioner lemah, lan bisa dirancang adhedhasar panjaluk rinci klien, lan medium pengisi sing akeh kalebu CNG lan macem-macem gas industri kayata Argon, Nitrogen, Helium, Hydrogen, Gas Purified lsp

  • Platform Tes Dinamis

    Mini-LNG minangka solusi paling apik kanggo sumber gas sing ora konvensional, kanggo nyedhiyakake energi ing dunya. 

  • Tanduran Sukses

    Mini-LNG minangka solusi paling apik kanggo sumber gas sing ora konvensional, kanggo nyedhiyakake energi ing dunya. SinoCleansky ngembangake teknologi inti MRC kanggo LNG skala cilik, sing dipasang kanthi skid, dirancang modular, lan disesuaikan kanggo memenuhi macem-macem persyaratan gas alam, kalebu gas sing gegandhengan, sumur gas marg, gas shale, gas amben batubara, pucuk gas kutha , biogas lan liya-liyane.

  • Vaporizer khusus

    Iki biasane digunakake kanggo dadi panas, nguap

    LOX, LIN LAr, LCO2, LC2H4, LNH3, LPG, LC3H8


  • Pompa Cryogenik

    Pompa Balesan

    Pompa isi gas industri

    Pompa karbon dioksida

    Pompa omboh tekanan gedhe lan tekanan medium


  • Campuran Gas

    SinoCleansky nyedhiyakake Mixer Gas jinis sing digawe khusus, kayata argon cair, LCO2 lsp.


  • Proses Skid Regasifikasi Grup Silinder LNG

    a) Klompok silinder LNG: kanggo solusi transfer, panyimpenan, lan suplai LNG.

  • Proses Skidifikasi LNG Regidifikasi

    a) Tangki panyimpenan LNG: kanggo panyimpenan LNG lan pasokan cairan, umume dituku utawa diwenehake langsung dening pangguna. (Tangki horisontal dilengkapi sistem bertekanan, tangki panyimpenan vertikal tekanan bertekanan)

  • LNG Regasification Skid kanthi Proses Trailer

    a) tanker LNG utawa wadhah LNG: kanggo transportasi LNG, solusi suplai panyimpenan.

  • Proses Stasiun Standar Regasifikasi LNG

    a) Ngundhuh seluncuran: langkah-langkah lan tekanan konstan kanggo tanker LNG mbongkar cairan, tanker LNG kanggo nggayuh normal nganti beda tekanan infus tangki panyimpenan LNG, kanthi tanker LNG ngisi fungsi.


  • Proses Skid Pengisian Bahan Bakar Kendaraan L-CNG

    a) Tangki panyimpenan LNG: kanggo panyimpenan LNG lan pasokan cairan, umume dituku utawa diwenehake langsung dening pangguna. (Tangki horisontal dilengkapi sistem bertekanan, tangki panyimpenan vertikal tekanan bertekanan)

  • Regnisasi LNG lan Skid Ngatur (kalebu metering lan bau)

    LNG Regasifikasi lan Ngatur skid (kalebu metering lan bau)

  • Geser Pump LNG

    Pompa sing dicelupake LNG (kalebu kolam pompa, pompa tunggal, utawa pompa dobel), katup pneumatik, booster tangki panyimpenan vaporizer, sistem instrumen, sistem kontrol elektronik, pipa insulasi termal, bingkai kemasan lan mesin pengisi cair LNG, lsp

  • L-CNG Pump Skids

    Pompa timbal tekanan tinggi L-CNG (siji digunakake lan liyane kanggo keperluan siyap utawa kalorone digunakake bebarengan), katup pneumatik, sistem instrumen, sistem elektronik, pipa insulasi termal, bingkai kemasan lan mesin pengisi gas CNG, lsp. 

  • Tangki Mikrobulbul ASME Standar 1m3-16bar

    Tangki mikrobulin SinoCleansky nawakake solusi pangiriman gas cair end-to-end sing luwih apik, ngganti kabeh silinder gas larang regane. 

  • Tangki Mikrobulk standar 2m3-16bar ASME

    Tangki mikrobulin SinoCleansky nawakake solusi pangiriman gas cair end-to-end sing luwih apik, ngganti kabeh silinder gas larang regane.

  • Tangki Mikrobulk standar 3m3-16bar ASME

    Tangki mikrobulin SinoCleansky nawakake solusi pangiriman gas cair end-to-end sing luwih apik, ngganti kabeh silinder gas larang regane. 

  • Tangki Mikrobulk standar 5m3-16bar ASME

    Tangki mikrobulin SinoCleansky nawakake solusi pangiriman gas cair end-to-end sing luwih apik, ngganti kabeh silinder gas larang regane.