< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

SCBA (Piranti napas mandhiri) Silinder Komposit

Sampeyan kene: Omah>Products>SCBA (Piranti napas mandhiri) Silinder Komposit

Products

Hubungi Kita

Beijing Sinocleansky Technologies Corp.

Address:

SOHO Wangjing, Kecamatan Chaoyang, Beijing, PR China. Kode Pos: 100102

Telpon:

+86 10-64709959-XNUMX

email:

[email dilindhungi] Ndeleng Liyane
SCBA (Piranti napas mandhiri) Silinder Komposit

Silinder komposit SinoCleansky digawe nganggo lapisan aluminium sing kebungkus karo serat karbon, sing cocog kanggo digunakake amarga petugas pemadam kebakaran ngemot alat pernapasan (SCBA), bedhil cat, terapi oksigen omah, oksigen pesawat lan uwal tiup, lan aplikasi liyane sing mbutuhake cahya bobot, panyimpenan gas tekanan dhuwur.

  • Silinder SCBA standar

    SinoCleansky EN standar SCBA Cylinder yaiku aluminium liner kanthi serat karbon kebungkus. Kisaran produk lengkap yaiku saka 1.5L nganti 9L kanthi tekanan kerja 300 bar ...

  • DOT silinder SCBA standar

    SinoCleansky DOT standar SCBA Cylinder iku cocog kanggo nyimpen oksigen, lan fitur 40% - 70% bobot luwih entheng tinimbang silinder baja priksa manawa bisa digunakake kanthi becik minangka silinder alat pernapasan mandhiri ...

  • Silinder SCBA standar SC

    Silinder SCBA standar SinoCleansky GB kebungkus silinder komposit aluminium bertulang nganggo aluminium ...