< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN
Kabeh Kategori

Terms & Conditions

Sampeyan kene: Omah>Terms & Conditions

Terms & Conditions

Sugeng rawuh ing www.sinocleansky.com. SinoCleansky nyedhiyakake produk lan layanan kanggo sampeyan miturut syarat-syarat, katemton lan kabijakan ing ngisor iki. Ngakses utawa nggunakake situs iki nuduhake sampeyan setuju karo syarat, katemtuan lan kabijakan. Mangga diwaca kanthi tliti.

Pangguna Umume

Tanpa idin saka SinoCleansky, sampeyan ora bisa ngasilake, duplikat, nyalin, adol, nerjemahake, nampilake utawa ngeksploitasi situs iki kanggo tujuan komersial. Sampeyan ora bisa nggunakake merek dagang, log, utawa informasi kepemilikan liyane kanthi teknik utawa tag khusus kajaba ora diidini SinoCleansky sadurunge. SinoCleansky duwe hak kanggo mungkasi layanan yen sampeyan ora tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados utawa Ketentuan Layanan.

tanggung jawab

Pengunjung ora bisa ngirim, ngirim utawa nerbitake komentar, komentar, pitakon lan konten liyane sing (a) ora ilegal, saru, ngancam, fitnah, invasi privasi, nglanggar hak kekayaan intelektual, utawa ngrugekake pihak katelu utawa ora disalahake situs kasebut; (b) kalebu utawa ngemot virus piranti lunak, cacing, kampanye politik, panjaluk komersial, utawa bentuk "spam" apa wae. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, telpon seluler kanggo niru wong utawa entitas apa wae. SinoCleansky duwe hak kanggo mbusak utawa nyunting konten kasebut, nanging ora sacara rutin mriksa konten sing dikirim.