< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+86 10-64709959-XNUMX
EN

Hubungi Kita Inquiry Warta & Acara Pusat Sumber Careers blog

Kabeh Kategori

SinoCleansky minangka merek global sing terkenal kanggo Super Container Supply.

Saka silinder gas nganti tank, saka tekanan dhuwur kanggo cryogen, SinoCleansky mesthi teken nganti larutan sing apik, teknologi dhuwur, solusi inovatif lan layanan sing bisa dipercaya.
Kanthi keahlian lan pengalaman, SinoCleansky ngladeni para klien ing saindenging jagad minangka ahli gas babagan panyimpenan, transportasi lan aplikasi.

Peralatan energi
Peralatan energi

Desain lan persediaan SinoCleansky kanggo CNG, LNG, CAES, H2 Energy, lsp. Solusi sing cocog kanggo panyimpenan stasioner lan transportasi gas intermodal gas energi.

Gas industri
Gas industri

SinoCleansky - pasokan siji stop, kabeh jinis kontainer kanggo gas industri, kalebu O2, N2, Ar, CO2, H2, He, N2O, Acetylene, Chlorine, Ammonia, gas khusus, Gas kemurnian tinggi, lsp.

Tanduran mini-LNG
Tanduran mini-LNG

Mini-LNG minangka solusi paling apik kanggo sumber gas sing ora konvensional, kanggo nyedhiyakake energi ing dunya. SinoCleansky ngembangake teknologi inti MRC kanggo LNG skala cilik, sing dipasang kanthi skid, dirancang modular, lan disesuaikan kanggo memenuhi macem-macem persyaratan gas alam, kalebu gas sing gegandhengan, sumur gas marg, gas shale, gas amben batubara, pucuk gas kutha , biogas lan liya-liyane.

NGV
NGV

SinoCleansky - silinder CNG lan LNG, standar lan sertifikasi paling dhuwur; cocog kanggo meh kabeh jinis kendaraan; dhukungan teknis babagan konversi NGV; Stasiun bahan bakar NGV lan liya-liyane.

Gelut geni
Gelut geni

Silinder SinoCleansky cocog karo panjaluk perlindungan geni darat lan laut. kalebu silinder CO2, silinder FM200 / NOVEC1230, silinder SCBA, kanthi sertifikasi internasional saka LRS, SGS, BV, TUV.

Las lan nglereni
Las lan nglereni

SinoCleansky nyedhiyakake solusi rekayasa saka silinder tekanan tinggi kanggo O2, Argon, CO2, nganti silinder gandheng kanggo Acetylene Larut, saka tangki gas cair lan vaporizer, dadi regulator lan mixer gas.

Medical
Medical

SinoCleansky ngirim solusi medis. Silinder kanggo ngemot tekanan O2 (oksigen), N2O lan tekanan medis liyane. Permukaan internal sing alus, resik, kinerja tahan korosi sing entheng.

Pangobatan banyu
Pangobatan banyu

SinoCleansky nulungi klien kanggo ngombe banyu. Saka silinder klorin 52L (65kgs) nganti 840L (1000kgs), nganti tank gedhe kanggo saringan banyu laut, SinoCleansky ngatur solusi teknik ing perawatan banyu.

Babagan AAA US SinoCleansky - Suplai Kontainer Super

Beijing SinoCleansky Technologies Corp minangka perusahaan peralatan gas profesional TUV ISO9001, kanthi keahlian lan pengalaman ing gas industri, peralatan energi, lan macem-macem aplikasi kayata geni, medis, pengelasan, NGV, lan liya-liyane. Kita terus fokus kanggo nyedhiyakake produk sing aman, canggih lan unggul , solusi rekayasa lan pasokan mandheg kanggo klien ing saindenging jagad.

Kajaba iku, kita nyedhiyakake solusi optimal kanggo kabeh tahap bisnis

Hubungi kita : Hubungi:+86 10-64709959-XNUMX

Ndeleng Liyane

PAWARTA & ACARA

Deleng liyane +

AUTHENTIKASI