< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+ 86-10-64709959
EN
сите категории

Услови

Ти си тука : Дома>Услови

Услови

Добредојдовте на www.sinocleansky.com. SinoCleansky ви нуди производи и услуги за вас подложни на следниве услови, правила и правила. Пристапувањето или користењето на страницата означува дека се согласувате со условите, условите и правилата. Ве молиме, прочитајте ги внимателно.

Корисници Општо

Без писмена согласност на SinoCleansky, не можете да ја репродуцирате, дупликат, копирате, продадете, преведувате, прикажувате или на друг начин да ја експлоатирате оваа страница за какви било комерцијални цели. Вие не можете да користите трговски марки, дневник или други комерцијални информации со специјални техники или ознаки, освен ако не е дозволено однапред од SinoCleansky. SinoCleansky го задржува правото да прекине со услугата ако не ги почитувате овие Услови на употреба или какви било Услови за услуга.

Одговорност

Посетителите не смеат да објавуваат, доставуваат или објавуваат каква било рецензија, коментар, прашање и друга содржина што (а) не е незаконска, непристојна, заканувачка, клеветничка, нарушувајќи ја приватноста, кршење на правата на интелектуална сопственост или на друг начин штетна за трети лица или за која е приговор страницата; (б) се состои или содржи софтверски вируси, црви, политичка кампања, комерцијално барање или каква било форма на "несакана пошта". Можеби не користите лажна адреса за е-пошта, мобилен телефон за да се имитирате на некое лице или субјект. SinoCleansky го задржува правото да ја отстрани или уредува таквата содржина, но редовно не ја разгледува објавената содржина.