< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+ 86-10-64709959
EN

NA KONTAKTONI hetim Lajme & Ngjarje Qendra Burimore Karriera Blog

Të gjitha kategoritë

Zgjidhje inxhinierike e gazit industrial

Ti je ketu : home>Gazi industrial>Zgjidhje inxhinierike e gazit industrial

NA KONTAKTONI

Pekin Sinocleansky Technologies Corp

Adresa:

Wangjing SOHO, Chaoyang District, Pekin, PR China. Kodi Postar : 100102

Telefon:

+ 86-10-64709959

Email:

[email mbrojtur] Shiko më shumë +

Njësia e Ndarjes së Ajrit ASU

  • Përshkrim

PËRSHKRIMI

Njësia e Ndarjes së Ajrit ASU

SinoCleansky ofron zgjidhje të bëra me porosi për Njësinë e Ndarjes së Ajrit ASU, duke përfshirë:

Ndarja e ajrit të vogël dhe të mesëm

Pajisjet e azotit të pastër

Pajisjet e adsorbimit të presionit të ndryshueshëm

1. Ndarja e ajrit të vogël dhe të mesëm

Njësitë e ndarjes së ajrit (ASU) prodhojnë oksigjen me pastërti të lartë, azot, argon dhe gazra të rralla përmes një kombinimi të pastrimit të adsorbimit, distilimit kriogjenik dhe kompresimit të brendshëm të produkteve me presion të lartë.

Ndarja e ajrit që plotësojnë standardet më të larta të cilësisë për prodhimin e lëngët ose të gaztë të gazrave teknikë duke përdorur procesin kriogjenik me teknologjinë e tabaka ose paketimit.

ka serinë e ASP dhe impianteve të lëngëzimit dhe të lëngshëm me procesin e bazuar në sitën molekulare që thith në temperaturë normale dhe zgjerim përforcues, zbatohet kulla strukturore e paketimit dhe argoni nxirret përmes korrigjimit të plotë pa hidrogjen dhe teknologji të procesit të brendshëm.

SinoCleansky ASU inovative e vogël, e cila ishte projektuar me proces me presion të ulët, eliminoi disavantazhin e konsumit të lartë të energjisë në modelet konvencionale .. 

1. ASU e cila është projektuar me proces të presionit të ulët.

2. Eliminoi karakteristikën e konsumit të lartë të energjisë në dizajnet konvencionale.

3. Me standardet më të rrepta të shëndetit, sigurisë, mjedisit dhe cilësisë (HSEQ).

4. Teknologjitë më të fundit dhe dizajni i provuar për operacione të besueshme.

5. Portofoli ynë i shërbimeve përfshin mbështetjen e vazhdueshme operacionale, trajnimin e operatorit, mirëmbajtjen dhe riparimet, shërbimet e pjesëve të këmbimit, si dhe modifikimet dhe riparimet e impianteve.

2. Pajisjet e azotit të pastër

Procesi i zgjerimit të orthoflow zotëron tipare të konsumit të ulët të energjisë për njësi, raportit të lartë të nxjerrjes dhe ekonomisë së dukshme të funksionimit për një kohë të gjatë. Ndërsa procesi i zgjerimit të kthimit mbrapa zotëron tipare të presionit të lartë të produkteve të azotit jashtë kullës pa asnjë ndikim në pastërtinë, dhe më pak investime një herë të pajisjeve të plota. 

1. Impiantet e azotit me pastërti të lartë janë projektuar dhe ndërtuar me standardet më të larta të besueshmërisë dhe efikasitetit për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientit.

2. Verifikuar në cilësi nga një palë e tretë ndërkombëtare, e pajisur me zgjerues për prodhimin e ftohjes, dhe prodhimi ishte i bërë mirë, drejtimi i qëndrueshëm dhe i vlerësuar thellësisht nga klienti.

3. Pajisjet e adsorbimit të presionit të ndryshueshëm

Përqendrimi në kërkesat e klientëve na mundëson që të zhvillojmë impiante me efikasitet optimal të energjisë që ulin ndjeshëm kostot - pavarësisht nëse kërkesat për prodhimin e oksigjenit janë të larta ose të ulëta në vëllim.

1. Impiantet tona PSA bazohen në një proces të adsorbimit të presionit të vakumit të besueshëm, fleksibël dhe pa probleme (VPSA).

2. Ato janë përshtatja perfekte për aplikime në rrymë që kërkojnë oksigjen të gaztë me kosto të ulët me nivele pastërtie deri në 95 përqind për vëllim.

3. Bimët janë lehtësisht të arritshme dhe mirëmbahen lehtë. Ata janë të shpejtë për t'u vendosur dhe porositur në vend dhe gjithashtu mund të zhvendosen lehtësisht.


NA KONTAKTONI