< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+ 86-10-64709959
EN

NA KONTAKTONI hetim Lajme & Ngjarje Qendra Burimore Karriera Blog

Të gjitha kategoritë

Zgjidhje inxhinierike e gazit natyror

Ti je ketu : home>energji>Zgjidhje inxhinierike e gazit natyror

NA KONTAKTONI

Pekin Sinocleansky Technologies Corp

Adresa:

Wangjing SOHO, Chaoyang District, Pekin, PR China. Kodi Postar : 100102

Telefon:

+ 86-10-64709959

Email:

[email mbrojtur] Shiko më shumë +

Rivendosja e LNG-së

  • Përshkrim

PËRSHKRIMI

SinoCleansky Projektime Tipike të Stacionit të montuar në Skid 

1. Procesi i rikasifikimit të rikasifikimit të grupit të cilindrave LNG

2. Procesi i rikasifikimit të LNG-së

3. Rrëshqitja e rigasifikimit të LNG me procesin e rimorkios

4. Procesi i stacionit standard të rigazifikimit të LNG

5. Procesi i rrëshqitjes së karburantit të automjetit L-CNG

6. Rivendosja dhe rregullimi i rrëshqitjes së GNL (përfshijnë matjen dhe aromimin)

1. Procesi i rikasifikimit të rikasifikimit të grupit të cilindrave LNG

a) Grupi i cilindrave LNG: për transferimin, ruajtjen dhe furnizimin e LNG.

b) Rrëshqitja periportale e LNG: për mbledhjen e gazit LNG dhe BOG dhe transportuar në gazin e prodhimit të gazifikimit LNG.

c) Rrëshqitja e prodhimit të gazifikimit LNG: për gazifikimin LNG, nxehtësia komplekse, rregullatori i presionit, matja, plus faull, në mënyrë që gazifikimi pas gazit i natyrës në përputhje me kërkesat e konstante të përdoruesit, temperatura konstante, presioni i vazhdueshëm i daljes.   

2. Procesi i rikasifikimit të LNG-së

a) Rrëshqitja e rezervuarit të ruajtjes LNG: për ruajtjen e LNG dhe furnizimin me lëng, zakonisht të blera ose të siguruara direkt nga përdoruesi. (Rezervuari horizontal vjen me sisteme nën presion, depresion i depozitimit vertikal të depozitës vertikale)

b) Shkarkimi i trungut PBU: për rritjen dhe presionin e vazhdueshëm kur cisterna LNG shkarkon lëngun, atëherë depozitat e LNG mund të arrijnë diferencën normale të presionit të lëngut, kështu që cisternat LNG mund të ngarkojnë ujitje.

c) Rrëshqitja e prodhimit të gazifikimit LNG: për gazifikimin LNG, nxehtësinë komplekse, rregullatorin e presionit, matjen, plus faull, në mënyrë që gazifikimi pas gazit i natyrës në përputhje me kërkesat e përdoruesit të jetë konstante, temperatura konstante, presioni i vazhdueshëm i daljes . Kur shpejtësia e rrjedhës ≥1000Nm³ / orë, rekomandohet që avulluesi LNG të vlerësohet veçmas ose themelor veçmas në vend.

3. Rrëshqitja e rigasifikimit të LNG me procesin e rimorkios

a) Cisternat LNG ose kontejnerët LNG: për transportin e LNG-së, zgjidhja e furnizimit me depozitë.

b) Rrëshqitja e presionit të cisternave LNG: për rritjen dhe presionin e vazhdueshëm kur cisternat LNG shkarkojnë lëngun në mënyrë që kur cisternat LNG ose kontejnerët LNG të arrijnë një presion të vazhdueshëm të daljes së LNG në shkumën e prodhimit të gazifikimit LNG.

c) Rrëshqitja e prodhimit të gazifikimit LNG: për gazifikimin LNG, nxehtësinë komplekse, rregullatorin e presionit, matjen, plus faull, në mënyrë që gazifikimi pas gazit i natyrës në përputhje me kërkesat e përdoruesit të jetë konstante, temperatura konstante, presioni i vazhdueshëm i daljes . Kur shpejtësia e rrjedhës ≥1000Nm³ / orë, rekomandohet që avulluesi LNG të vlerësohet veçmas ose themelor veçmas në vend.

4. Procesi i stacionit standard të rigazifikimit të LNG

a) Shkarja e shkarkimit: rritja dhe presioni i vazhdueshëm për cisternat LNG që shkarkojnë lëngun, cisternat LNG për të arritur nivelin normal të diferencës së presionit të infuzionit të rezervuarit LNG, me funksionin e mbushjes së cisternave LNG.

b) Rrëshqitja e rezervuarit të magazinimit LNG: për depozitimin e LNG-së dhe lëngun, të blera përgjithësisht ose të siguruara direkt nga përdoruesi, rezervuari vjen me prodhuesit e pajisjeve për të siguruar komplete komplet pajisjet e presionit të rezervuarit dhe rutimin e tubave.

c) Rrëshqitja e prodhimit të gazifikimit LNG: për gazifikimin LNG, filtrin, rregullatorin e presionit, matjen, plus faull, në mënyrë që gazifikimi pas gazit i natyrës në përputhje me kërkesat e konstante të përdoruesit, temperatura konstante, presioni i vazhdueshëm i daljes.

5. Procesi i rrëshqitjes së karburantit të automjetit L-CNG

a) Rrëshqitja e rezervuarit të ruajtjes LNG: për ruajtjen e LNG dhe furnizimin me lëng, zakonisht të blera ose të siguruara direkt nga përdoruesi. (Rezervuari horizontal vjen me sisteme nën presion, depresion i depozitimit vertikal të depozitës vertikale)

b) Shkarkimi i trungut PBU: për rritjen dhe presionin e vazhdueshëm kur cisterna LNG shkarkon lëngun, atëherë depozitat e LNG mund të arrijnë diferencën normale të presionit të lëngut, kështu që cisternat LNG mund të ngarkojnë ujitje.

c) Rrëshqitja e prodhimit të gazifikimit LNG: për gazifikimin LNG, nxehtësinë komplekse, rregullatorin e presionit, matjen, plus faull, në mënyrë që gazifikimi pas gazit i natyrës në përputhje me kërkesat e përdoruesit të jetë konstante, temperatura konstante, presioni i vazhdueshëm i daljes . Kur shpejtësia e rrjedhës ≥2000Nm³ / orë, rekomandohet që avulluesi LNG të vlerësohet veçmas ose themelor veçmas në vend.

6. Ripasifikimi dhe Rregullimi i Rrëshqitjes së LNG-së

(përfshini matjen dhe aromatimin)

 Presioni i punës: 0.2-3.0MPa

 Kapaciteti i vetëm i avulluesit: 100-100000Nm³ / H

 


NA KONTAKTONI