+ 86-10-64709959
EN

Na kontaktoni hetim Lajme dhe ngjarje Qendra Burimore Karriera Shkrime

Të gjitha kategoritë

Politika e Privatësisë

Ti je ketu : home>Politika e Privatësisë

Politika e Privatësisë

Në SinoCleansky, ne e kuptojmë se privatësia është një çështje e rëndësishme për përdoruesit e vizitorëve në sitin e Internetit SinoCleansky www.sinocleansky.com dhe fushat e lidhura me të. Informacioni i mëposhtëm është krijuar për të ndihmuar vizitorët të kuptojnë se çfarë informacioni mbledhim nga faqja jonë dhe si i trajtojmë dhe përdorim informacionet pas kësaj.

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

SinoCleansky është pronari i vetëm i çdo informacioni të mbledhur në këtë sit. Ne nuk do ta shesim, shpërndajmë ose marrim me qira këtë informacion të tjerëve në mënyra të ndryshme nga ajo që shpaloset në këtë Politikë të Intimitetit të Internetit .. Ky informacion përfshin, por jo vetëm në, emrat e kontakteve, e-mail, numrat e telefonit, adresat, emrin e kompanisë , fushëveprimi i biznesit dhe preferencat e klientit. Ne gjithashtu mund të ruajmë përmbajtjen e komunikimeve me shërbimin tonë të klientit ose përfaqësuesit e shitjeve. Ne gjithashtu mbledhim automatikisht të dhëna që i përkasin secilit vizitor të sitit, duke përfshirë por pa u kufizuar në, adresën IP, kodet përcjellëse, emrin e domain, faqen në internet, gjatësinë e kohës së kaluar dhe faqet e arritura gjatë vizitës në këtë sit. Kjo mund të përfshijë gjithashtu informacione për vendndodhjen për aplikacione celulare.

Duke përdorur këtë faqe dhe / ose duke paraqitur informacionin tuaj, ju pranoni të përdorni informacione të tilla nga SinoCleansky.

Zbulimi i të Dhënave Personale

Informacioni i përdoruesit NUK do t'i jepet ose shitet ndonjë organizate për t'u përdorur në marketing ose kërkesë pa pëlqimin e përdoruesit. Informacioni mund të ndahet midis filialeve, divizioneve, filialeve dhe markave tona të ndryshme. Me palë të treta, të tilla si institucionet financiare, dhe të tjerët që kryejnë shërbime në emrin tonë. Shpalosjet mund të bëhen siç kërkohet me ligj ose në lidhje me pretendimet ose pretendimet e mundshme të ngritura kundër nesh.